Leemedia – Westgatefilm

Vi är tillräckligt stora för att du ska känna dig trygg och tillräckligt små för att det ska kännas personligt.

Om Leemedia – Westgatefilm
Leemedia – Westgatefilm är specialister inom Filmproduktion och visuella medier. Våra tre K är känsla, kunskap och kreativitet.

Att förmedla din historia med känsla är viktigt för oss, lika viktigt som att hela tiden pusha gränserna för vad som är möjligt att skapa.
Profilfilmer, informationsfilmer, fashion film, musikvideos, reklamfilm, utbildningsfilmer, företagspresentationer, företagsevent med mera…

Vi skapar allt inom rörlig bild. Varse sig det är en film om en specifik tjänst, produkt eller om din verksamhet. Vi producerar profilfilmer, informationsfilmer, fashion film, musikvideos, reklamfilm, utbildningsfilmer, företagspresentationer, dokumentation av företagsevent med mera.

Det vi är absolut bäst på är att hjälpa dig hela vägen. Vi har en rak dialog om vad du vill uppnå och vad du har för budget. Det behöver inte vara dyrt för att se bra ut! Vi arbetar snabbt och flexibelt. Vi levererar alltid i ett format som fungerar.

Simon Says

Film blir en konstart när den görs med hjärtat.

Simon Klang

Kraften bakom Leemedia – Westgatefilm är regissören, producenten och filmaren Simon Klang. Kärleken till samspelet mellan bild, ljud och ljus väcktes när han 1992 vann pris för sin musikdokumentär för Levis Strauss. Under 21 år har han sedan förfinat och fördjupat sitt bildspråk, sin känsla för rytm och berättande, för att kunna skapa historier som lämnar avtryck.

Se våra filmer